Cégünkről

Mi hiszünk abban, hogy olyan ingatlant találunk Önnek, melyről ábrándozik!

Szaktudásunkat és ismerettségünket adva megtaláljuk Önnek! Az ideális vevőt / bérlőt közvetítjük ingatlanára ismerettségünknek és jó hírünknek köszönhetően!

 

Cégünk 2000. óta végzi ingatlanközvetítői tevékenységét.

 

Irodánk Budaörsön, a Templom tér 22. szám alatt található, a főútvonalon, a Templommal szemben, egy saroképületben ( Stefánia utca). Irodánk a földszinten helyezkedik el, felettünk pedig a Raiffeisen Bank.

 

Irodánk elsősorban budaörsi ingatlanok (családi házak, lakások, telkek, ipari ingatlanok) eladásával, kiadásával, értékbecslésével foglalkozik.

Budaörsi ingatlanokon kívül Diósd, Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Sóskút, Tárnok települések és a budai  kerületek ingatlanai is megtalálhatóak kínálatunkban a területre szakosodott kollégáinknak köszönhetően.

 

Kollégáink kizárólag szakirányú végzettségű, folyamatosan képzett szakemberek.

 

A Budaörsi Ingatlanszövetség tagjaként és más társirodákkal együttműködve növeljük az értékesítés esélyeit, illetve annak lehetőségét, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant.

Az Ingatlanszövetségnek köszönhetően a budaörsi ingatlan kínálat szinte egészét lefedjük és minden egyes tagirodában az Ingatlanszövetség teljes választéka elérhető. A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének tagjaként Magyarország szinte teljes területén tudunk szakképzett kollégát ajánlani.

 

Irodánkban JOGI KÉPVISELŐnk személyében biztosítjuk ügyfeleink számára a precíz, gyors, szakszerű és rugalmas ügyvédi ügyintézést. Segítséget nyújtunk továbbá az általunk közvetített ingatlanok földhivatalai és illetékhivatali ügyintézésben.

 

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY készítése gyors határidővel, kedvező áron. Az ingatlan tulajdonosának feladata az elkészíttetése és már az adásvételi szerződésnél át kell adnia az ingatlan vevőjének, sorszámát kötelezően rögzíteni kell az adásvételi szerződésben. Bérleti szerződéshez is szükséges.

 

INGYENES HITELTANÁCSADÁS közgazdász-jogász végzettségű profi szakembertől, aki a bankok teljes kínálatát ismeri és segít Önnek a legmegfelelőbb hitel kiválasztásában.

 

A nyitvatartási időn kívül is - személyes vagy telefonos egyeztetést követően - bármikor állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

 

Tiszteljenek meg bizalmukkal bizalmukkal és szolgáltatásaink révén elégedett ügyfeleink körét fogják bővíteni.

 

 

Wir sprechen deutsch . We speak english. Nous parlons francais. Мы говорим по-русски

 


Adatvédelmi szabályzat
Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight