Ingatlan adatai:

Azonosító: E171214H1
Felújított tégla lakás!
Település: Budapest XXII. kerület
Ár: 44 millió Ft
Ingatlan: Eladó lakás
Jellege: Tégla
Telek terület: n.a.
Alapterület: 63 nm
Emelet: 0
Szobák száma: 2 + 1 fél
Erkély: Van
Fűtés: Házközponti fűtés
Komfortfokozat: összkomfort
Lift: nincs
Parkolás: Gépkocsi tároló van
1 gépjármű számára
Kilátás: n.a.

22. kerületben Rózsavölgyben Eladó társasházban egy 63 m2-es lakás. Nappali: 21 m2, szülői háló: 14 m2, gyerekszoba: 9,5 m2, rejtett dolgozó, kis konyha, fürdő, gardrób és előtér, terasz:7,3 m2
Kertet a teraszról közvetlenül meg lehet közelíteni. Ideális reggeli, vagy esti szabadtéri időtöltéshez, étkezéshez. Gyerekeknek homokozó és a színes kert teszi igazán egyedivé a mindennapokat és adja meg a pihenés/kikapcsolódás lehetőségét. A teraszon függőágy, és grillsütő ami segíti a barátokkal való időtöltést.
A közösköltségben a villany kivételével minden benne van. (telefon, TV, internet természetesen nincs) A közösköltség a lakók számától függ, de 3 főre 41.000,- Ft, egész évben. A társasháznak van megtakarított pénze, és biztosítása.

Környék:
Mivel Rózsavölgy a Péterhegy mögött van, így a Budapesti morajlás nem hallható. Aki a vidék előnyeit szeretné a belváros közelségében, annak kimondottan javasolom a környéket. A közösségi és kulturális élet is nagyszerű, rengeteg program lehetőség. Kisgyermekeseknek, gyermeket tervezőknek is ideális.

Közlekedés:
Tömegközlekedés kiváló. A villamos a 50 m-re áll meg (a lakásban nem hallani így nem zavaró) amivel elérhető a Fehérvéri úton járó minden villamos, 4-es, 2-es metró, buszok, melyek Kelenföldet néhány perc alatt elérik. 250 m-re éjjel nappali bolt, 300 m-re kis Tesco.
Savoya Park kocsival 5 perc Campona 10 perc. Autóval a belváros reggeli órákban 20 perc, mivel 4 utat is lehet választani, szóval ideálisnak mondható.

Lakás:
A lakást 2 éve teljeskörűen (gépész, elektromos alapszerelések, külső nyílászárók, belső nyílászárók, hőszigetelés, parketta, tapéta, festés, burkolatok) felújítottuk. A lakásban és a lakás előtti területeken távolról is elérhető kamera rendszer került kiépítésre, riasztóval együtt. A bejárati ajtó biztonsági tűzgátló ajtó. A konyhában minden bútor és beépített gép új.
A világítást 90%-ban LED-es (energiatakarékos) fényforrások és LED szalagok) biztosítják.
A lakás eladó teljesen bútorozva vagy mobil bútorok nélkül is.

A lakáshoz tartozik egy kültéri, telken belüli, kerítéssel védett parkoló is.
A pince helységben tárolási lehetőség is van.

Érdeklődés:

Üzenet tárgya:
Üzenet:
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
+ / -

Ország - körzet/szolgáltató - azonosító , Például: +36/30-2222222

E-mail címe:

Például: valaki@valahol.hu
Adatvédelmi szabályzat
Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight