Ingatlan adatai:

Azonosító: E171127H2
Sashegy, újszerű tégla lakás!
Település: Budapest XI. kerület
Ár: 54.9 millió Ft
Ingatlan: Eladó lakás
Jellege: Tégla
Telek terület: 70 nm
Alapterület: 112 nm
Emelet: 1
Szobák száma: 3
Erkély: Nincs
Fűtés: Gáz cirkó
Komfortfokozat: összkomfort
Lift: nincs
Parkolás: Nincs hozzá tartozó gépkocsi tároló
Kilátás: Panorámás

Eladó ez a villaházban található lakás. Önálló tulajdon, kizárólagos telekhasználattal, gépkocsibeállás megoldható. Kutyát lehet tartani, kertben kennel ki van alakítva. Gáz, áram külön mérőórákkal. Jó elrendezésű, világos, levegős, kellemes atmoszférájú otthon. Jó minőségű anyagok felhasználásával készült a 90-es évek második felében és folyamatosan karban van tartva. Keveset használt, megkímélt állapotú. Parketta: csertölgy, csempe: Laura Biagiotti, padlólap Pastorelli, díszcsempékkel, konyhagépek: SMEG, Immergas kondenzációs kazán, aluminium radiátorok, Mitsubishi klímák, svéd faburkolatok. Sok egyedi ötlet, megoldás teszi kényelmesebbé a használatot. Rengeteg beépített szekrény szinte bármilyen sok holmit elrejt. A lakás a Gellért hegyre panorámás, a fotó a nappaliból készült, lehet látni a Citadellát és a Szabadság szobrot, a tűzijátékot. A Sashegy a hálószoba ablakából látható. Közel van a természetvédelmi terület. A lakást az eredeti funkcióján kívül alkalmas lehet könyvelő- vagy tervezőirodának vagy festő műteremnek és kiállítóteremnek is. A rengeteg tárolóhely jól kihasználható, a tágas terek miatt 18 fő munkaasztalhoz könnyedén leültethető. A megközelítés gépkocsival és közösségi közlekedéssel is kiváló, villamos gyalogosan 2 percre van, 2 különböző metróvonal 10 percen belül, emellett több buszjárat néhány percen belül elérhető. 10 percen belül vannak bevásárlási, szórakozási, sport lehetőségek, bölcsőde, óvodák, játszóterek, iskola, gimnáziumok, egyetemek, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, kutyafuttató.

A lakás belső kétszintes, az alsó szinten előtér, étkező, nappali, konyha, hálószoba, kézmosó-wc, fürdőszoba, mosógépnek külön hely és egy erkély található.
Az emeletről a fényképen látható erkélyen keresztül le lehet nézni a nappaliba, ezáltal a nappali dupla, változó belmagasságú.
Jelenleg a fenti szint egy szoba, de igény szerint 2 szobává alakítható, 2 ablaka van.
Alacsony rezsiköltségű, havi 18e Ft.
Nincs közös költség.

A lakáshoz tartozik egy kb 70 m2 kizárólagos használatú kertrész, gépkocsi beállási lehetőséggel. A kert szépen parkosított, sok örökzöld van a kertben.

Érdeklődés:

Üzenet tárgya:
Üzenet:
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
+ / -

Ország - körzet/szolgáltató - azonosító , Például: +36/30-2222222

E-mail címe:

Például: valaki@valahol.hu
Adatvédelmi szabályzat
Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight