Ingatlan adatai:

Azonosító: 171106H
Családi ház, gyönyörű kerttel, csendes utcában!
Település: Törökbálint
Ár: 32.4 millió Ft
Ingatlan: Eladó családi ház
Jellege: Családi ház
Telek terület: 710 nm
Alapterület: 92 nm
Épült: 1997
Épület szintjei: 2
Szobák száma: 2 + 1 fél
Erkély: Nincs
Fűtés: Gáz cirkó
Komfortfokozat: dupla komfort
Víz: bekötve
Villany: bekötve
Gáz: bekötve
Csatorna: bekötve
Parkolás: Gépkocsi tároló van
4 gépjármű számára
Kilátás: n.a.

Annahegy egyik legszebb utcájában lévő családi ház.
A telek 710 nm-es, gondozott, parkosított, térköves. Azon áll egy 60 nm alapterületű ház, aminek tetőterében még kb. 32-34 nm lakófelület van. A ház 30-as téglából épült, azon 5 cm dryvit, a később hozzáépített 18 nm-es ebédlő-télikerten pedig 10 és 15 cm-es dryvit. Az ablakok fa nyílászárók.
A ház alsó szintjén az egy légtérben lévő konyha-nappali, egy fürdő és egy későbbi hozzáépítés eredményeképpen megszületett ebédlő-téli kert van. A felső szinten 2 hálószoba és egy kádas fürdő szoba.
A ház 1997-ben kezdték el építeni. Jelenlegi tulajdonosok sokat fordítottak a felújításokra: a már említett ebédlő-télikert hozzáépítésen túl építettek egy 20 nm-es padlást, térköveztek az udvaron sok-sok nm-t ( így nem csak a fedett kocsibeálló sármentes, hanem azon felül akár 3-4 autó is elfér), kialakítottak egy kellemes grillezős-bográcsolós fedett asztalos részt, parkosítottak, fedett teraszt varázsoltak a hátsó kijárathoz.
A kertben termő almafa, körtefák, barackfa, josta bokor jelenleg. Ideális választás gyermekes családnak is.
A kapu elektromos, a házban távfelügyelethez bekötött riasztó.
A tömegközlekedés is nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben, a háztól 300 m-re áll meg a helyi járat, ami 1 órán belül többször is megfordul.
A házban a legmodernebb gázkazánok egyikén túl egy kis kandalló is rendelkezésre áll. A fűtés alsó szinten padló és radiátor, felső szinten radiátor.
A házban maradó ingóságok: 10 m hosszú konyha és gépei, beépített szekrény a nagyobb hálóban, illetve az emeleti közlekedőben, a fürdőszobákban található szekrények.
Az esővíz egy ciszternába kerül, ami egész évben ellátja a kerti locsolást. Az udvarban lévő kb. 10 nm-es kisház és a 20 nm-es "padlás" alkalmasak arra, hogy mindazt, amit nem a házban szeretnénk tárolni mégis fedett, zárt helyen legyen.
Rendkívül csendes, nyugodt rész, ahol egyre több új ház épül, egyre több fiatal költözik ide. Az utcánkban és környékén folyamatosan épülnek az új házak.
Hogy miért érdemes ide költözni? Mert egy kisebb pesti lakás áráért egy kertes házban élhetünk, nyugodt környezetben, de a pesti belvárostól 15 km-re távolságra mindössze. Az autópályáknak köszönhetően a városba jutás a legnagyobb forgalom esetén is kevesebb, mint némely pesti külső kerületből. Törökbálintra BKK buszok járnak, éjszakai járat is van.
Minden adott egy kisebb család életének kényelméhez.

Érdeklődés:

Üzenet tárgya:
Üzenet:
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
+ / -

Ország - körzet/szolgáltató - azonosító , Például: +36/30-2222222

E-mail címe:

Például: valaki@valahol.hu
Adatvédelmi szabályzat
Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight