Ingatlan

Minden ember életében a legnagyobb döntés egy ingatlan eladása vagy vétele!Mi szakértelmünkkel biztonságot nyújtunk.Hatalmas választékunknak köszönhetően biztosan megtaláljuk Önnek az áhított ingatlant.Nagy reklám tevékenységünknek hála sokan ismernek bennünket, így nagy az ügyfélkörünk is. Cégünket folymatosan fejlesztjük az új igényeknek megfelelően! 

Ingatlan szolgáltatásaink eladóknak

Melyik az egyik legismertebb ház Budaörsön? A feket-piros házikó a MAX Ingatlaniroda logóján! Ezért keresnek nálunk sokan ingatlant, és ha az Ön ingatlana is kínálatunkban szerepel potencionális ügyfelekhez jut el!

Bővebben...

Ingatlan szolgáltatásaink vevőknek

Ingatlan vétel? Hatalmas döntés és mindenki lehetőségeinek megfelelően a legjobbat keresi! Mi ismerjük az ingatlanokat, így csak az elvárásaiknak megfelelőt kínáljuk!

Bővebben...

Hasznos információk

Minden hónapban, hírlevél formájában olyan hasznos információkkal látjuk el, melyek segítenek tájékozódni az ingatlan iparágban.
Időt, pénzt takaríthat meg segítségükkel, kiállításokról, érdekes előadásokról értesítjük. Ezeket a hírleveleket biztosan nem fogja kitörölni, hisz különböznek a többitől! Iratkozzon fel hírlevelünkre miél előbb. 

Bővebben...

Megbízás ingatlan eladására, bérbeadására

Bízzon bennünk! Bízza meg Budaörs egyik vezető ingatlanközvetítő cégét!

Bővebben...


Adatvédelmi szabályzat
Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight